Szolgáltatásaink

  • Megfigyelő rendszerek01
  • Riasztó rendszerek02
  • Klimatizálás03
  • Beléptető rendszerek04
  • Kaputelefonok05
  • Kapuautomatika06
  • Gépjárművédelem07
  • Tűzjelző rendszerek08
  • Gázjelző rendszerek09

Megfigyelő rendszerek

A különböző megfigyelő rendszerek, kamerarendszerek világszerte egyre elterjedtebbek, hiszen olyan biztonságtechnikai megoldást kínáltnak, amelyre egyetlen más eszköz sem képes. Bővebben a megfigyelő rendszerekről.

service-image

Riasztó rendszerek

A riasztó rendszer elsődleges feladata az illetéktelen behatolás jelzése és ezáltal a behatolók elriasztása és a károkozás mértékének a csökkentése. Ügyfeleink számára fontos információ, hogy a riasztó rendszerek nem egységes csomagban kaphatóak. Bővebben a riasztó rendszerekről.

service-image

Klimatizálás

Cégünk évek óta foglalkozik klimatizálással, klíma rendszerek beszerelésével, karbantartásával, legyen szó standard vagy prémium márkákról. Bővebben a klimatizálásról.

service-image

Beléptető rendszerek

A védett területre való bejutás megakadályozására többféle módszer létezik. Az ellenőrzésére, a korlátozására és a szabályozására az egyik legjobb és leghatékonyabb megoldás a beléptető rendszer. Bővebben a beléptető rendszerekről.

service-image

Kaputelefonok

A kaputelefon egy olyan kényelmi eszköz, amely hozzátartozik a mindennapjainkhoz, használata biztonságérzetet nyújt, legyen szó társas vagy családi házról. Hiszen mennyire kényelmes dolog az, hogy egyetlen apró mozdulattal beengedhetjük a magánszféránkba a látogatót. Bővebben a kaputelefonokról.

service-image

Kapuautomatika

Kapuautomatizálás alapvetően kényelmi funkció, ám beléptetőrendszerekkel történő összekötése nagyban megnövelheti a mindennapi biztonságérzetet is. Bővebben a kapuautomatikáról.

service-image

Gépjárművédelem

Az autóriasztó beszereléssel foglalkozó céges sokfélék lehetnek. Általában több helyről beszerzett anyagokból dolgoznak, amelyeknek eltérő lehet az ára és a minősége is. Ezek a beszerzési források változhatnak, esetleg megszűnhetnek. Bővebben a gépjárművédelemről.

service-image

Tűzjelző rendszerek

Ma már törvény írja elő, hogy minden középületben kötelező ki kell építeni a tűzjelző rendszert, de gondoljon a saját otthonára is, előzze meg a hatalmas bajt. Bővebben a tűzjelző rendszerekről.

service-image

Gázjelző rendszerek

Ipari létesítményekben, vegyi üzemekben az alkalmazott technológia gyakran teszi szükségessé olyan érzékelők alkalmazását, amelyek egy bizonyos mérgező, vagy robbanásveszélyes gáz jelenlétét képesek érzékelni. Bővebben a gázjelző rendszerekről.

service-image

to-top

Alarm Elektronika Facebook