standard-title Kaputelefonok

Kaputelefonok

A kaputelefon egy olyan kényelmi eszköz, amely hozzátartozik a mindennapjainkhoz. Használata egyaránt biztonságérzetet nyújt, legyen szó akár társasházról, akár családi házról. Mindannyian tudjuk, hogy milyen kényelmes dolog az, amikor a lakásunk biztonságos védelméből, anélkül, hogy cipőt vagy kabátot kellene vennünk magunkra, egyetlen apró mozdulattal beengedhetjük magánszféránkba az általunk várt látogatót. Ezt jelenti számunkra első sorban a kaputelefon.

Ennél azonban több és fontosabb az, amit egy megfelelően kiválasztott és beszerelt készülék nyújthat számunkra, hiszen egy ilyen okos és praktikus berendezés az első számú védvonalat jelenti az otthonunk számára biztonságtechnikai szempontból. Segítségével mindig időben megtudhatjuk, hogy ki az, aki otthonunkba csengő megnyomásával igyekszik bejutni, és módunk van mérlegelni és eldönteni, be akarjuk -e vagy pedig nem kívánatos személynek minősítve, ajtónkon, kapunkon kívül marad.

A kaputelefonok világában két generációját kell megemlítenünk ezeknek a hasznos berendezéseknek. A szélesebb körben elterjed, legtöbbek által ismert és használt audio alapú, valamint az egyre nagyobb teret hódító, jóval nagyobb tudású, biztonsági szempontból is magasabb szintet képviselő video alapú IP telefonokat.

Nem kell csodálkoznunk azon, hogy a technika fejlődésével a hagyományos hangalapú technológiát egyre gyorsuló ütemben váltja fel az intelligens video kaputelefon. Az audionál csak a fülére hagyatkozhat a felhasználó, míg a video alapúnál látni is lehet a látogatót. A vizualitáson túl egyéb extrákat is kínál használójának ez a megoldás. Ha például, ön nem tartózkodik otthon, az intelligens kaputelefon képét bármilyen okos eszközre továbbítani lehet. További lehetőség, hogy ha Ön nem tartózkodik ingatlanában, akár videofelvétel is készülhet a látogatóról, melyet ugyanúgy továbbítani tudunk az Ön okos-eszközére, akár a digitális fotót.

Az Alarm Elektronika kínálatában egyaránt megtalálható az audió és videó kaputelefonok széles választéka, mind egylakásos mind társasházi kivitelben. Szolgáltatói tevékenységünk az ingyenes helyszíni igényfelméréstől a tervezésen kiépítésen, telepítésen át, egészen a teljes körű garanciális és garanciaidőt követő szervizig minden, az Ön számára fontos szolgáltatásra kiterjed.